valikko

Siivous
Kotityöt
Pyykinpesu
Tuholaistorjunta
Kodin remontit
Pihatyöt

Metallipintojen puhdistus

Metallipinnan puhdistus on tärkeää suorittaa käyttämällä työvälineitä, jotka eivät naarmuta tai kuluta puhdistettavan olevaa metallipintaa. Myös metallipinnan puhdistamisessa käytettävät puhdistusaineet ja apuvälineet tulee valita aina puhdistettavan pinnan mukaisesti. Väärin valitut puhdistustuotteet voivat pahimmillaan vaurioittaa esimerkiksi metallipintaa suojaavaa pinnoitetta. Metallipinnan puhdistusta voidaan usein helpottaa pinnalle tehtävällä suojakäsittelyllä, jonka tehtävänä on estää esimerkiksi rasvan ja muun lian pinttyminen. Tämän tyyppiset ratkaisut helpottavat metallipintojen puhdistusta ja arkisiivouksen suorittamista huomattavasti.

Jaa omat vinkkisi muille
Jos tiedät toimivan metallin puhdistusta koskevan vinkin voit jakaa sen muille Siivous.Infon käyttäjille. Voit jakaa vinkin esimerkiksi Facebook-sivujemme kautta tai käyttää artikkeleiden lopusta löytyvää kommentointi-toimintoa vinkin jakamiseen.


Metallipinnat puhdistus ja kiillottaminen

Tästä sivulta löydät muutamia Siivous.Infon artikkeleita, jotka käsittelevät metallipintojen puhdistusta ja kiillottamista. Artikkeleista löydät perustietoa eri metallien käsittelystä ja puhdistukseen sopivista työvälineistä.

Hyödynnä myös sivuston yläosasta löytyvää hakukonetta kun etsit vastauksia erityyppisten pintojen puhdistusta koskeviin ongelmiin.

Artikkelit aiheesta metallipintojen puhdistus
Kulta puhdistus ja kiillotus
Uushopean eli alpakan puhdistus ja kiillotus
Pronssin puhdistus kotikonstein
Messingin puhdistaminen
Tinan puhdistaminen naarmuttamatta
Ruosteenpoisto metallista
Hopean puhdistaminen ja kiillottaminen
Rosterin puhdistus
Alumiiniastioiden puhdistus
Teräksen puhdistus
Kuparin puhdistaminen
Emalin puhdistus

Ladataan hakua