valikko

Siivous
Kotityöt
Pyykinpesu
Tuholaistorjunta
Kodin remontit
Pihatyöt

Maalaus – maalaaminen sisä- ja ulkotiloissa

Maalaus on tapetoinnin lisäksi suhteellisen helppo ja nopea tapa paikata esimerkiksi seiniin tulleita jälkiä ja kulumia, jotka muutoin antavat asunnosta nuhjaisen ja epäsiistin vaikutelman. Hyvien maalausvinkkien ansiosta maalaus myös onnistuu ja sujuu helposti, ilman tuntikausia kestävää pakerrusta ja sotkua. Keräsimme yhteen muutamia hyväksi todettuja vinkkejä ja työtapoja joilla sekä sisämaalaus että ulkomaalaus sujuvat vaivatta. Vaikka maalaus usein yhdistetäänkin remontointiin, voidaan yksittäisten kohteiden ja pintojen huoltomaalaus suorittaa myös arkisen kodinhoidon ja asunnon kunnostuksen yhteydessä. Maalaus tekeekin asunnosta paitsi viihtyisän ja siistin näköisen, se myös pitää monet materiaalit hyvässä kunnossa. Lisäksi maalaus myös paljastaa onko asunnolle tehtävä muuta kunnostusta lähiaikoina; mahdolliset puutteet ja korjaustarve tulevat helposti esille kun asunnon eri pintoja tarkastellaan lähemmin maalauksen aikana. Maalaaminen kannattaakin tehdä aina huolella ja valita työhön sopivat maalit ja välineet. Nämä ovat monesti edellytyksiä sille että työ saadaan tehtyä laadukkaasti ja ripeästi.


Maalaaminen kotona – toimivat maalausvinkit

Kokosimme tälle sivulle yhteen muutamia artikkeleita, jotka käsittelevät erityyppisten pintojen maalaamista, lakkaamista tms. pintakäsittelyä. Oheisten artikkeleiden avulla voit saada tietoa eri materiaalien ja pintojen maalaamisesta, sekä tarvittavista pohjatöistä, jotka on tarpeen suorittaa jotta lopputulos olisi toivottu. Voit myös käyttää sivun ylälaidassa olevaa hakukonetta apunasi kun etsit maalaamiseen liittyvää tietoa Siivous.infosta.

Suurempien urakoiden ja maalausremonttien suorittamiseen kannattaa pyytää tarjous remonttiyritykseltä, sillä yksityishenkilön on mahdollista hyödyntää kotitalousvähennystä esimerkiksi maalaus- ja remonttitöiden aiheuttamista kuluista.

Katso alta toimivat maalausvinkit, joiden avulla maalaaminen pintojen ehostaminen sujuu ongelmitta.
Ladataan hakua