valikko

Siivous
Kotityöt
Pyykinpesu
Tuholaistorjunta
Kodin remontit
Pihatyöt

Sisämaalaus

Sisämaalaus on tapetoinnin tapaan helppo ja nopea tapa muuttaa asunnon ilmettä, tai laittaa vanhat maalipinnat uuteen loistoon. Oikeilla välineillä toteutettuna sisämaalaus hoituu ongelmitta, eikä eteen tule ikäviä yllätyksiä. Toisin kuin ulkomaalaus – sisämaalaus on usein mahdollista suorittaa minä tahansa vuodenaikana, jolloin esimerkiksi asunnon eri tilojen maalaaminen voidaan jakaa tarpeen vaatiessa vaikka eri kuukausille. Sisämaalaus tarjoaa myös hyvän mahdollisuuden tutustua asunnon eri huoneiden ja tilojen kuntoon, joka osaltaan auttaa kartoittamaan mahdollisen pienremontin tarpeen. Tapahtuipa maalaus sitten sisä- tai ulkotiloissa, on käytettävät maalit valittava aina käsiteltävän pinnan mukaan; ja pinta on tapauskohtaisesti esikäsiteltävä, jotta maalin tarttuminen voidaan varmistaa.

Jaa omat maalausvinkkisi muille
Jos mielessäsi on toimivia vinkkejä sisämaalaukseen, voit jakaa ne muille Siivous.Infon käyttäjille esimerkiksi pistäytymällä Facebook-sivuillamme, tai käyttämällä artikkelin lopusta löytyvää kommentointi-toimintoa.


Ohjeet sisämaalaamiseen

Kokosimme tälle sivulle muutamia Siivous.Infosta löytyviä artikkeleita, joissa käsitellään sisämaalausta. Artikkeleista voit saada perustietoa sisätilojen maalaamisesta ja eri materiaalien ja pintojen käsittelystä. Huomioithan että yksityishenkilön on mahdollista teettää maalaustyöt myös remontti- tai maalausyrityksellä, ja hyödyntää kotitalousvähennystä. Ammattilaisten apuun kannattaakin turvautua etenkin tilanteissa, joissa työ halutaan tehdä nopeasti tai maalattavaa pinta-alaa on huomattavan paljon.

Hyödynnä myös tämän sivun ylälaidasta löytyvää sivustohakua, kun etsit vastauksia maalaamiseen tai kodinhoitoon liittyvissä ongelmissa.


Ladataan hakua