valikko

Siivous
Kotityöt
Pyykinpesu
Tuholaistorjunta
Kodin remontit
Pihatyöt

Tapetointi

Tapetointi on monesti nopea ja edullinen ratkaisu tilan yleisilmeen ja viihtyvyyden parantamiseen. Monien mieleen on pinttynyt kuva tapetoinnista hankalana ja sotkuisena työnä, mutta nykyaikaisten tapettien kiinnitys on varsin helppoa ja siistiä työtä. Tapetoitavan tilan korkeus tuo toki haastetta työhön, mutta hyvät tapetointiohjeet antavat vinkkejä myös työn suunnitteluun ja kulkuun. Kun harkitset tapetointia kotonasi tai loma-asunnollasi, katso Siivous.Infon tarjoamat tapetointiohjeet.

Kerro omat tapetointiin liittyvät vinkkisi
Haluatko jakaa omat tapetointiin liittyvät vinkkisi muille? Voit jakaa omat vinkkisi muille pistäytymällä Facebook-sivuillamme, tai käyttämällä artikkeleiden lopusta löytyvää kommentointi-toimintoa.


Tapetointiohjeet

Tälle sivulle on koottu yhteen muutamia Siivous.Infon artikkeleita, jotka käsittelevät tapetointia. Artikkeleiden avulla saat perustietoa tapetoinnista ja eri materiaalien kanssa työskentelystä. Mikäli olet tilanteessa, jossa tapetoitavaa pinta-alaa on paljon, haluat työn valmiiksi mahdollisimman nopeasti – – tai omat taitosi eivät riitä tapetointiin, kannattaa ottaa yhteyttä paikalliseen remonttiyritykseen. Näin toimimalla työ saadaan tehtyä nopeasti ja yksityishenkilön on lisäksi mahdollista saada myös kotitalousvähennys suoritetusta työstä.

Voit myös hyödyntää sivun ylälaidasta löytyvää hakukonetta, kun etsit tietoa esimerkiksi tapetoinnista tai maalauksesta.
Ladataan hakua