valikko

Siivous
Kotityöt
Pyykinpesu
Tuholaistorjunta
Kodin remontit
Pihatyöt

Ulkomaalaus

Ulkomaalaus ei vaadi monimutkaisia työtapoja tai suurta arsenaalia työkaluja. Useasti ulkomaalaus voidaan hoitaa maaliskrapan, pensselin ja pinnan mukaan valitun ulkomaalin avulla. Ulkomaalauksessa on kuitenkin omat niksinsä, koska maalaus suoritaan nimensä mukaisesti ulkona, vaikuttaa säätila luonnollisesti siihen voidaanko työtä suorittaa vai ei. Ulkomaalausta ei suositella tehtäväksi kovalla kesähelteellä tai vastaavasti vesisateella. Muutoin aurinkoiset kevät-kesä-syyspäivät sopivat mainiosti ulkomaalaamiseen. Ulkomaalaus kannattaakin suunnitella hyvin etukäteen, esimerkiksi jo keväällä voi tarkkailla talon ulkoseinien kuntoa ja miettiä löytyykö seiniä tai kohteita, jotka tulisi maalata. Suunnittelun yhteydessä on hyvä huomioida myös työturvallisuus, etenkin jos maalauksen aikana pitää käyttää tikkaita, tai rakennustelineitä.

Jaa omat ulkomaalaukseen liittyvät vinkkisi muille
Jos mielessäsi on hyviä ulkomaalaukseen liittyviä vinkkejä, voit jakaa ne muille Siivous.Infon käyttäjille. Pistäydy esimerkiksi Facebook-sivuillamme tai käytä artikkelin lopussa olevaa kommentointi-toimintoa.


Ohjeet ulkomaalaamiseen

Kokosimme tälle sivulle yhteen muutamia Siivous.Infosta löytyviä artikkeleita jotka käsittelevät ulkona tapahtuvaa maalausta. Näiden artikkeleiden avulla saat pohjatietoa maalaukseen, eri materiaaleihin ja työtapoihin liittyvistä asioista. Huomaathan että yksityishenkilön on myös mahdollista hyödyntää kotitalousvähennystä maalaus- tai remonttiyrityksen tekemästä maalaustyöstä. Paikallisen maalausyrityksen palveluihin kannattaakin turvautua, jos maalattavaa pinta-alaa löytyy paljon, tai mikäli omat maalaustaidot ovat päässeet ruotumaan.

Tutustu myös sivun ylälaidassa olevaan hakukoneeseen, jonka avulla voit etsiä lisätietoa niin maalaukseen kuin kodinhoitoon liittyvistä aiheista.


Ladataan hakua