valikko

Siivous
Kotityöt
Pyykinpesu
Tuholaistorjunta
Kodin remontit
Pihatyöt

Siivousvinkit auttavat ongelmatilanteissa

Siivousvinkit auttavat siivouksen ongelmatilanteissa ja pulmissa. Siivousvinkit ovat usein vanhoja ja ajan kanssa testattuja. Hyvät siivousvinkit ovat iästään huolimatta edelleen toimivia. Ja hyvän siivousvinkin kertookin mielellään myös ystäville ja kavereille. Onpa siivousvinkissä kyse sitten hajun, tummentuman tai pinttyneen lian poistamisesta, löydät jatkossa siivousvinkin tämän sivuston siivousvinkit palstalta.

Siivousvinkkien lisäksi muista tutustua myös muihin siivousohjeisiimme. Siivous.Infosta löydät ohjeet niin saunan pesuun, mattopyykille kuin keittiön siivoukseenkin. Tämän lisäksi löydät sivustoltamme tietoa mm. pesumerkinnöistä, ikkunanpesusta ja lukuisista muista kodinhoitoon liittyvistä aiheista.

Viimeisimmät siivousvinkit

siivousvinkki Viikon 52/2017 Siivousvinkki
Suihkukaapin puhdistus auttaa pääsemään eroon esimerkiksi suihkukaapin seiniin kertyneistä kalkkisaostumista.
siivousvinkki Viikon 51/2017 Siivousvinkki
Keraamisen lieden puhdistus pinttyneestä liasta tulee hoitaa oikeiden työvälineiden avulla, jolloin lieden pintaa ei naarmuteta.
siivousvinkki Viikon 50/2017 Siivousvinkki
Mäntysuopa ja laudepesin (tai juuriharha) ovat monesti parhaat apuvälineet lauteiden pesussa.


Ladataan hakua
Yrityshaku
Siivous.Infosta voit hakea myös paikkakunnallasi toimivia siivous-, huolto- ja rakennusalan yrityksiä. Kirjoita oheiseen hakukenttään paikkakuntasi nimi ja löydä tarjolla olevalle työlle tekijä.