valikko

Siivous
Kotityöt
Pyykinpesu
Tuholaistorjunta
Kodin remontit
Pihatyöt

Hajunpoisto kotona

Epämiellyttävien hajujen poistoon riittää usein pelkkä tuulettaminen, olipa kyseessä sitten sisätilassa tai yksittäisessä tekstiilissä oleva haju. Hajuja on kuitenkin erilaisia, ja toiset hajut ovat selkeästi sitkeämpiä kuin toiset – – esimerkiksi pinttyneen tai erittäin ummehtuneen hajun poistoon pelkkä tuulettaminen ei yleensä riitä, vaan apuun on hyvä ottaa hajuja neutralisoivat tuotteet ja laitteet. Monet epämiellyttävät hajut saadaan lähtemään pois huoneesta käyttämällä esimerkiksi etikkaa, kahvinporoja tai muuta hajuja sitovia aineita. Joissain tapauksissa hajunpoisto kaipaa avukseen myös höyrypuhdistinta tai otsonointilaitetta. Edellä mainitut keinot ovat ammattilaisten käyttämiä työtapoja pinttyneidenkin hajujen poistoon.

Jaa omat hajunpoistovinkkisi muille
Onko sinulla mielessäsi hyvä vinkki hajunpoistoon? Voit jakaa omat vinkkisi muille Siivous.Infon käyttäjille esimerkiksi pistäytymällä Facebook-sivuillamme tai käyttämällä artikkelin lopussa olevaa kommentointi-toimintoa.


Ohjeita hajunpoistoon

Tälle sivulle on koottu yhteen muutamia Siivous.Infosta löytyviä artikkeleita, joissa käsitellään hajunpoistoa. Artikkeleiden avulla saat perustietoa erityyppisten hajujen poistoon ja erilaisten materiaalien kanssa työskentelyyn. Mikäli työskentelet erittäin vaikean tai pinttyneen hajun kanssa, eivätkä omat taitosi hajunpoistossa tunnu riittäviltä, ota yhteyttä paikkakunnallasi toimivaan yritykseen, joka on erikoistunut hajujen neutralisointiin.

Hyödynnä myös sivuston ylälaidasta löytyvää hakukonetta, kun tarvitset vastauksia kodinhoitoon ja siivoukseen liittyvissä kysymyksissä.

Artikkelit aiheesta: hajunpoisto


Kissan hajun poistaminen
Koiran hajun poisto asunnosta tai autosta
Näin saat hajut pois kengistä
Vaatekaapin raikastaminen torjuu hajut
Mitä tehdä kun pakastin haisee?
Kahvin käyttö hajunpoistossa
Oksennuksen hajun poistaminen
Eroon viemärin hajusta
Otsonointi – Otsonaattorilla eroon hajuista
Ohjeet palaneen hajun poistoon
Homeen hajun poistaminen
Tupakan hajun poistaminen

Ladataan hakua