valikko

Siivous
Kotityöt
Pyykinpesu
Tuholaistorjunta
Kodin remontit
Pihatyöt

Tekstiilien puhdistus

Tekstiilien puhdistus on tärkeä osa tekstiilienhuolto sekä kodinhoitoa. Erityyppisten tekstiilipintojen puhdistus ja hoito-ohjeet eroavat toisistaan hyvinkin voimakkaasti, joten työn suorittamisessa vaaditaan tarkkuutta ja osaamista. Tästä syystä tekstiilien puhdistus tulee aina tehdä kyseisen tekstiilin hoito-ohjeen mukaisella tavalla; käyttäen juuri tuolle materiaalille soveltuvilla työ- ja pesumenetelmillä. Tästä syystä tekstiilien hoito-ohjeet ja pesumerkinnät tulee aina huomioida mahdollisimman tarkkaan. Liian kuumissa lämpötiloissa tai väärillä tahranpoistoaineilla ja pesuaineilla suoritettu tekstiilipintojen puhdistus ovat omiaan pilaamaan tekstiilin kuin tekstiilin.

Jaa omat vinkkisi muille
Onko mielessäsi tekstiilien puhdistukseen liittyvä vinkki, jonka haluaisit jakaa myös muille? Poikkea Facebook-sivuillemme, tai käytä artikkeleiden lopussa olevaa kommentointi-toimintoa.


Tekstiilipintojen puhditus ja hoito-ohjeet

Keräsimme tälle sivulle muutamia Siivous.Infosta löytyviä artikkeleita joiden aiheena on tekstiilien puhdistus tai tekstiilien hoito-ohjeet. Näistä artikkeleista löydät perustietoa erityyppisten materiaalien käsittelystä ja puhdistamisesta. Huomioithan että voi hyödyntää myös paikallisen pesulan tarjoamia palveluita, mikäli omat taitosi tekstiilien puhdistuksessa ovat päässeet ruostumaan, tai puhdistettava tekstiili vaikuttaa liian haastavalta itse puhdistettavaksi.

Hyödynnä myös Siivous.Infon ylälaidasta löytyvää sivustohakua, kun etsit vastauksia vaatehuoltoon, tekstiilien puhdistukseen tai muihin kotitöihin liittyvissä kysymyksissä.

Tekstiilipintojen puhdistusta käsittelevät artikkelit


Pöytäliinan pesu, puhdistus ja hoito-ohjeet
Vaahtomuovi pesu ja kuivaus
Petarin eli petauspatjan päällisen peseminen
Pellavan hoito ja säilyttäminen
Tekstiilien puhdistusvaahdon käyttö
Vohvelikankaan peseminen
Silkin pesu
Verhojen pesu ja hoito-ohjeet
Nahkasohvan hoito ja puhdistus
Kangassohvan puhdistus ja hoito-ohjeet
Maton puhdistus ja pesu
Puuvillamaton pesu ja puhdistus
Sisustustekstiilien hoito-ohjeet

Ladataan hakua