valikko

Siivous
Kotityöt
Pyykinpesu
Tuholaistorjunta
Kodin remontit
Pihatyöt

Pesuaine

Pesuaine on yleissana jolla voidaan viitata oikeastaan mihin tahansa puhdistusaineeseen, jota käytetään apuna siivoustyössä; tiskiaineesta aina yleispuhdistusaineisiin. Jos pesuaine pitäisi määrittää yhdellä lauseella, voisi kyseinen lause olla esimerkiksi: siivouksessa tai lianpoistossa käytettävä seos, joka voi olla joko nesteen tai jauheen muodossa. Yleisessä kuluttajakaupassa myytävä pesuaine yhdistyy tavalla tai toisella veteen; tuotetta voidaan esimerkiksi laimentaa vedellä, käyttää yhdessä veden kanssa (esim. pyykinpesuaine) tai pesuaine voidaan huuhdella pinnalta pois vedellä.

Valitse pesuaine tai pyykinpesuaine oikein
Koska markkinoilla on useita erityyppisiä pesuaineita tulee ostajan olla selvillä aineiden eroavaisuuksista ja käyttötarkoituksista. Tutustu Siivous.Infosta löytyviin artikkeleihin, ja katso minkä tyyppinen pesuaine ja pyykinpesuaine kannattaa valita mihinkin tilanteeseen.


Pyykinpesuaine ja muut pesuaineet

Kokosimme tälle sivulle yhteen muutamia artikkeleita, joiden avulla voit saada tietoa pyykinpesuaineen tai muun pesuaineen valinnasta. Artikkeleiden lisäksi voit käyttää apunasi myös sivuston hakukonetta, kun etsit vastauksia pesuaineita ja kodinhoitoa käsitteleviin ongelmiin.

Muutamia artikkeleita aiheesta: pyykinpesuaine
Pesuainejäämät pyykissä
Huuhteluaineen käyttäminen
Pesuaineiden zeoliitti
Mitä ovat pesupähkinät
Etikka mukana pyykinpesussa


Muista pesuaine aiheisia artikkeleita
Tietoa yleispuhdistusaineista
Tietoa sappisaippuasta

Ladataan hakua