valikko

Siivous
Kotityöt
Pyykinpesu
Tuholaistorjunta
Kodin remontit
Pihatyöt

Hyönteisten torjunta

Hyönteisten torjunta auttaa pitämään ei toivotut itikat ja pörriäiset pois asunnon sisätiloista. Monessa tapauksessa hyönteisten torjunta on mahdollista tehdä helpoin kotikonstein, ilman mittavia ja kalliita myrkytysoperaatioita. Hyönteisten torjunta onkin usein hyvä aloittaa selvittämällä, miksi ja miten hyönteiset hakeutuvat sisätiloihin. Osa hyönteisistä hakee sisätiloista suojaa, toiset hyönteiset taas etsivät ravintoa. Ei toivotut hyönteiset on mahdollista karkottaa sisätiloista vasta kun on saatu selville niiden käyttämä kulkureitti; näin toimimalla tarvittavat toimenpiteet voidaan kohdentaa varsin tarkasti oikeille alueille.

Jaa omat vinkkisi muille
Jos tiedät hyvän ja käytännössä toimivaksi havaitun vinkin ei toivottujen hyönteisten karkotukseen, voit jakaa vinkkisi muille Siivous.Infon käyttäjille. Pistäydy Facebook-sivuilemme tai käytä artikkeleiden lopusta löytyvää kommentointi-toimintoa.


Ohjeita hyönteisten torjuntaan

Kokosimme tälle sivulle yhteen muutamia artikkeleita, jotka käsittelevät ei toivottujen hyönteisten torjuntaa. Oheiselta listalta löytyvistä artikkeleista saat perustietoa ja vinkkejä eri hyönteisten tunnistamiseen ja karkottamiseen. Huomaathan että ongelmaksi asti paisuneessa tapauksessa on aina viisasta ottaa yhteyttä tuholaistorjuntaa harjoittavaan yritykseen.

Voit hyödyntää myös sivun ylälaidasta löytyvää sivustohakua, jonka avulla saat haettua vastauksia moniin kodinhoitoa ja siivousta käsitteleviin kysymyksiin.

Hyönteisten tunnistusta ja karkotusta käsittelevät artikkelit

Ladataan hakua